Головна » 2017 » Лютий » 26 » «День Святого Валентина».
19:17
«День Святого Валентина».

З кожним роком у нашому житті з’являється все більше нового, зокрема приходять і нові свята. Порівняно недавно  до нас прийшла нова традиція – святкувати день святого Валентина, день усіх закоханих. 

Наша школа не є винятком, яка прагне відсвяткувати цей день по особливому. Учнівське самоврядування СЗШ№ 97 м. Львова під керівництвом Галайко Г.М., Васильків Т.С. та музичного керівника Матвеєвої Д.С. для всіх бажаючих зробили його різноманітним і захоплюючим.

Важливим моментом у проведенні свята є створення відповідної романтичної атмосфери. Учасникам дійства, а також усім присутнім в залі було затишно, цікаво та весело.

Цейзахід надав дітям чудову можливість виявити свої таланти, відчути себе справжніми акторами, музикантами. Це сприяло емоційно-естетичному та моральному вихованню дітей. Яскраво та тематично оформлений зал надавав особливо святкового настрою.

Дійство, що відбулося у стінах школи стало прекрасною нагодою, щоб приділити більше уваги друзям, однокласникам, учителям висловити свої почуття.

У середині лютого, коли всі так втомилися від зими це свято допомогло створити справжній весняний настрій, а можливо і наблизити прихід довгоочікуваної весни.

                                     Васильків Т.С.,

педагог-організатор

 

Переглядів: 450 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map