Головна » 2020 » Червень » 15 » Інформація від ЛРЦОЯО.
13:09
Інформація від ЛРЦОЯО.

Доброго дня, шановні колеги!

ЛРЦОЯО щиро вдячний за ту величезну роботу, виконану Вами, для підготовки процедур пробного ЗНО у 2020 році.

У зв'язку з прийнятим рішенням про скасування пробного ЗНО у 2020 році, просимо відповідального за пункт пробного тестування та помічника відповідального виконати 15.06.2020 наступні дії:

  1. Прибути до пункту проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання не пізніше 8.00 год .

Відповідальний за пункт проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання та помічник відповідального за пункт проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання мають перебувати в захисній масці/респіраторі.

  1. Підготувати місце для видачі зошитів учасникам пробного ЗНО, які прибудуть до пункту проведення ПЗНО. Це місце має бути біля (недалеко від) входу до закладу.

  2. Відкрити адміністративний пакет на 15.06.2020 (українська мова і література), дістати алфавітні, аудиторні списки проведення пробного ЗНО.

  3. Відкрити контейнер з тестовими матеріалами. Дістати з контейнера з матеріалами пробного ЗНО 1 (один) аудиторний пакет з української мови і літератури (інший аудиторний пакет дістається лише у разі, якщо до пункту з’явилося більше ніж 15 учасників)

  4. Повідомляти учаснику, який прибув до пункту проведення ПЗНО, про неможливість проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання 15 та 17 червня через заборону відвідування закладів освіти для участі в ньому.

  5. Запропонувати учаснику отримати матеріали пробного ЗНО з української мови і літератури (не зважати на номер місця учасника в аудиторному списку). Для цього перевірити наявність запрошення-перепустки, документ, що посвідчує особу, знайти ПІБ особи в алфавітному списку та, відповідно до номеру аудиторії, надати учаснику аудиторний список для проставляння підпису про отримання зошита із завданнями та бланка відповідей). Повідомити учасника про те, що він може скористатися сервісом з визначення результатів пробного ЗНО, доступ до якого здійснюється через кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті ЛРЦОЯО.

 

Роз'яснення щодо інших дій (заповнення документів, повернення матеріалів тощо) будуть надані згодом.

 Дякуємо за співпрацю. Бережіть себе.

З повагою ЛРЦОЯО.

Переглядів: 177 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map