Головна » 2017 » Листопад » 16 » Роман Іванців. Шевченківський рай. Об'єднання мешканців північного району.
23:54
Роман Іванців. Шевченківський рай. Об'єднання мешканців північного району.

Ще ніколи не відчував такого захоплення від громади! У цей же час минулого року я писав: We are the champions! Зараз скажу: ми - суперчемпіони! Таких прикладів ще не було, щоб одна й та ж громада ставала переможцем по усіх проектах, в яких брала участь.

Минулого року ми перемогли по обох проектах. Цього року наші обидва проекти також стали переможцями! При цьому цьогорічна перемога здобута значно складніше, а тому є цінніша! Минулого року для цілковитої перемоги по великому проекту було достатньо 1380 голосів, а цього року - більше 3 тисяч голосів. Минулого року при визначенні переможцем нашого великого проекту практично не було конкуренції з боку інших проектів - усі значно відстали. Цього року - конкуренція тривала практично до останнього! Минулого року разом з нами великий проект підтримувало ще кілька громад, які мали свої окремі малі проекти, а цьогоріч ми діяли самостійно!

До нашого успіху своїми активними діями долучилась переважна більшість мешканців мікрорайону. Вчителі, педагоги із садочку, працівники жеку, пенсіонери, парафіяни - тут просто неможливо згадати кожного! Знову захоплюють наші школярі, які з власної ініціативи агітували, створювали та розповсюджували листівки.

Перемога заслужена! Перемога спільна, кожного з нас!Плоди цієї перемоги ми неодмінно будемо пожинати наступного року!
Усі разом крок за кроком зробимо наш район райським!!!

Переглядів: 465 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map