Головна » 2017 » Лютий » 21 » «St. Valentine's Day».
09:51
«St. Valentine's Day».

Великобританія – зразок елегантності, манірності і строгості для всіх. Їх традиції та звичаї спрямовані на зміцнення зв’язку зі своїми нащадками, дотримання багатовікових догм і правил.

14 лютого у СЗШ № 97 відбувся креативний майстер-клас до Дня Святого Валентина для учнів 7-А,7-В і 10-А класів «St. Valentine's Day».

Учитель англійської мови Іванів В.В. ознайомила школярів зі звичаями країни, мову якої вони вивчають, з історією, святами та традиціями Великобританії. На цьому інтерактивному занятті учні мали змогу розвивати мовленнєві звички та логічне мислення, свої творчі здібності та більш естетично сприйняти навколишній світ. На основі змагань діти показали практичне вміння працювати в парах. Продовж уроку досвідчений педагог виховував і прищеплював цікавість у  школярів до традицій англомовних країн.

Англійці жартують: «Легше уявити Британію без королеви, ніж без чаю». Тому і закінчився майстер-клас цілковито англійською традицією чаювання «The English are tea-drinkers» з роздаванням валентинок, зроблених учнями. 

Учителі нашої школи переконані, що саме такі уроки вносять у звичайний плин шкільного життя новизну, певною мірою знімають кордони предметного викладання, допомагають дітям емоційно і системно сприймати нові поняття і явища, сприяють формуванню пізнавальних інтересів школярів, їхніх життєвих компетенцій.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 419 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map