Головна » 2016 » Грудень » 20 » «Свято Миколая».
00:34
«Свято Миколая».

Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить.
У віконце заглядає, подарунки підкладає.
Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо
Під подушку заглядайте і дарунки забирайте.

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше з них - день Святого Миколая. На нього чекає вся дітвора. За народним повір’ям саме в цей день Миколай Чудотворець спускається на землю з небес і обходить весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.
Добре, щедре багате і по-справжньому родинне свято, яке відбулося 16.12.2016 р. у СЗШ № 97, зібрало дітей, батьків, вчителів у теплій актовій залі. Головного гостя чекали дорослі і діти цілий рік. Святий Миколай поспішав до діток. Дорогою сталася пригода: хитра Лиска підмовила Вовчика і вони вкрали у Святого Миколая мішок з подарунками та заховали його. Але на допомогу прибігли Зайчик, Білочка і Сова. Знайшли вони мішок з подарунками. Соромно стало Вовчику та Лисці за свій вчинок, зрозуміли вони свою помилку, покаялися, попросили вибачення у Миколая Чудотворця та діток. Святий Миколай не образився на них, роздав всім лісовим звірятам дарунки та попросив їх бути добрими, чесними, жити дружно, щоб завжди панував лад у їхньому лісовому царстві. Тоді Святий Миколай із ангелами пішов до діток, щоб роздати їм довгоочікувані подарунки. 
Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.
Ще довго лунали вірші та пісні українською й англійською мовами «Winterholidays», «Ой хто, хто Миколая любить», «WewishaMerryChristmas!», веселий сміх щасливих дітей. Юні артисти дякували Миколаю за подарунки та просили у Господа  щасливої долі тим, хто подарував їм таке веселе свято. А це були: Галанюк М.В., Сидор М.В., Сірко Г.Л., Шульган М.С., класні керівники 1-х класів, Бузікевич О.Г., учитель англійської мови та Матвєєва Д.С., учитель музичного мистецтва.
Заступник директора з виховної роботи Н.Яремків зазначила, що «Це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям».
На завершення директор школи П.Крупник привітав усіх присутніх із святом, з прийдешнім Новим  роком та Різдвом Христовим. Побажав здоров’я, щастя, радості, спокою і миру всім родинам, подякував за теплий вечір.

Набита подушка хай буде щастям!
Земної злагоди й тепла!
Здійсниться найсвітліша казка, 
Така чудова і ясна!
Щире серце тобі бажає,
З днем Святого Миколая!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 547 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map