Головна » 2017 » Березень » 22 » «Випускник – випускнику».
10:15
«Випускник – випускнику».

Наше життя – результат нашого вибору.

Стів Джобс

Життя часто непередбачуване. І кожного дня перед нами постає вибір: «Що обрати: чи те, що дозволить мені, як особистості, зростати, чи те, що принесе мені лиш емоційне задоволення, але користі ніякої?» Так обирає кожен у своєму житті, і учні 97 школи не є винятком. Особливо старшого підліткового віку, які думають над своїм майбутнім. Для подальшої життєвої дороги обирають: чи наполегливо вчитись, чи піти погуляти з друзями. І кожен вибір залишається за ними.

На проханням голови батьківського комітету Іванців Марії, для більшого розуміння майбутнього та власного вибору, до учнів школи завітав випускник 1997 року СЗШ№97 Креденець Олександр, заступник директора  з розвитку та загальної підтримки Західного Регіонального Управління Приватбанку. Олександр поділився особистим досвідом зростання у різних напрямках праці та як досягнув цієї мети. Він розказав, що успішним не так легко бути, бо для цього потрібно кожного дня наполегливо працювати. Бути особливим у тому, що робиш, бути найкращим, а для витривалості займатися спортом, який надає впевненості у собі.

Отож, для кращого майбутнього кожної особистості і загалом цілої держави, здавалося б багато не треба, просто працювати над собою щодня. Але скільки зусиль при цьому потрібно докласти? Вибір залишається за кожним.

Галина Галайко

Переглядів: 509 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map