Головна » 2018 » Травень » 07

  У квітні вчителі та учні СЗШ №97 м. Львова та спеціалізованої школи І-ІІІ ступеня №11 м. Харкова започаткували спільний проект «Діти єднають Україну».
В рамках цього проекту вони відвідали місто Харків, побували в гостях у СШ№11, познайомилися з гостинним колективом та творчими, енергійними, щирими учнями цієї школи.
Учасники делегації були зворушені широкою волонтерською діяльністю учнівського, батьківського та педагогічного колективу. Їхні  творчі проекти ... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

Мабуть, кожна людина вважає, що її місто, або село, де вона народилася і живе, – найкращий куточок землі. Та це і зрозуміло, бо це місце – єдине, неповторне: воно викохало нас на своїх долонях, збагатило своєю красою, подарувало друзів. Ми – його часточка, його улюблене дитя, його надія...

           Таким для учнів нашої школи є рідний Львів. У ньому дивовижно переплелися сива й славна давнина та запал молодості, модернізовані новобудови й величні шедеври архітектури минулих століть. Він серйозний і водночас веселий, гомінкий і поважно тихий. А ще – він святкує День народження!
Саме з нагоди уродин древнього Львова учні ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

За нашу рідну Україну,
Що зберегли за всі віки -
Низький уклін і тричі "СЛАВА!"
Українські захисники!

Допризовна підготовка молоді (предмет «Захист Вітчизни») у нашій школі за змістом і обсягом навчання забезпечує достатньо високий рівень військового вишколу

          

На думку вчителя Романюка С.В. виховання учнівської молоді на засадах козацької педагогіки та психології сприятиме розвитку об'єднавчих процесів України, консолідації суспільства, збереженню духовної спадщини і традицій Українського народу, національної гідності та гордості за нашу державу.
Саме такі умови створені для кращого вивчення предмету «Захист Вітчизни» для учнів нашої школи: кабінет, тир, смуга перешкод, оформлені тематичні стенди, матеріально-технічні засоби. Військові традиції не вмирають, доки існує сам народ, доки розвиваються його ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018

  Цими днями, завітавши до актової зали нашої школи, можна було почути, як лунає така рідна серцю українська пісня.
Шкільний хор «Струмочок» традиційно презентував усім глядачам свій творчий доробок. Яскравий звітний концерт продемонстрував високий мистецький потенціал учнів. Юні таланти захоплююче виконували пісні, а глядачі мали змогу поринути у чарівний світ української пісні. Виступи хористів супроводжувалися бурхливими оплесками та приємними емоціями ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map