Головна » 2021 » Лютий » 11

Хай Господнє світло
Шлях вам осяває,
А Стрітенська свічка
Вас оберігає!

     Свічка на Стрітення – це невід’ємний атрибут, наша традиція та оберіг! Напередодні свята учні 3-Б класу (класний керівник Ківачук С.Ю.) стали учасниками майстер-класу по виготовленню свічки з медової вощини. Учні знають, що справжня стрітенська свічка має бути зроблена з чистого бджолиного воску. Діти власноруч скручували свічки, спілкувалися між собою, дивувалися, яка вощина на дотик, чому вона пахне медом, декорували їх. Даний майстер-клас дозволив учасникам зануритись в чарівну атмосферу створення свічок своїми руками, вдосталь пофантазувати, зробити свій яскравий і неповторний шедевр.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 101 | Додав: Alexis | Дата: 11.02.2021

Хай Стрітенська свічка
Світло вам дарує!
Від біди і лиха
Увесь рік рятує!

      Воскова свічка вважається символом тепла, добра та благополуччя в усьому світі. Вона дарує приємний аромат, зігріває, додає сил, запалює радість у душі та несе позитив до оселі. Для учнів 1-Б класу (класний керівник – Сидор М.В.) відбувся майстер-клас з виготовлення та декорування стрітенської свічки, який провела мама учениці Ольга Дармограй. А ще школярі дізналися: звідки береться віск, як живуть бджоли, історію походження стрітенського свята. Скручуючи воскові пластини та декоруючи свічку, кожен розумів, що принесе додому часточку свого тепла, яке свічка зможе йому віддати. В цю роботу діти вкладали частинку своїх думок про мир і спокій в кожному домі та у всій нашій країні.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: Alexis | Дата: 11.02.2021

      09 лютого учні 8-А класу (класний керівник Антоняк С.І.), вчитель історії Лукашинський І.В., заступники директора Цюмра О.Я. та Яремків Н.В. були запрошені на презентацію книги відомого культурного діяча, письменника, народного артиста України Сергія Кустова «Симфонія Золотої Пекторалі», яка присвячувалась 85-й річниці від дня народження видатного українського поета й археолога Бориса Мозолевського.
«У нас є поети-політики, поети-художники… Поет-археолог наразі один – Борис Мозолевський. Його вірші пахнуть космічно-степовим вітром, кураєм і полином. Його поезія глибока, як небо України. Його доля унікальна», - так писав Ігор Павлюк.
Борис Мозолевський, відкривши скарби Товстої могили, не лише став найвідомішим українським археологом, але й зробив Україну відомою в усьому світі ... Читати далі »

Переглядів: 95 | Додав: Alexis | Дата: 11.02.2021

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map