Головна » 2021 » Грудень » 08

Красуні 10-А та 10-В класів ( класні керівники: Кіщак О.Б., Кук І.Г.) приєднались до чудової ініціативи і взяли участь у флешмобі «Зроби фото з хусткою». Дивіться які чудові фото у нас вийшли!

Відроджуємо, поважаємо, пропагуємо українські традиції - це генетичні скарби нашого народу. Тож започаткування свята Української Хустки на державному рівні сприятиме збереженню та відродженню українських традицій ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

На ній і гроно, і пелюстка,
І небо райдуги на ній...
Мов берегиня вроди, хустка
Здавен у нашій стороні.
7 грудня – Всесвітній день української хустки. Якщо вишиванка – це український генетичний код, то хустина – оберіг та символ життя, пам’ять роду, його святиня, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм.
Сьогодні красу української хустки продемонстрували юні панянки нашої школи.

  ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

В рамках волонтерського проекту «Почуй лікаря», започаткованого Департаментом освіти і науки ЛОДА та Департаментом охорони здоров’я ЛОДА спільно з ГО «UMSA» та Студентською радою ЛНМУ ім. Данила Галицького, відбулася тематична лекція «Здорове харчування», яку для учасників шкільного самоврядування провела волонтер проекту Ангеліна Дувалка. Зустріч відбулася в день загальноміського Дня учнівського самоврядування в школах. Ініціатор зустрічі – Васильків Т.С., педагог-організатор.

... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

6 грудня члени учнівського самоврядування та педагог-організатор Васильків Т.С. побували у військово-медичному клінічному центрі західного регіону. Вони привітали бійців з Днем Збройних сил України та передали подарунки від учнівського, батьківського та педагогічного колективів школи.
Нехай Божа Матір боронить наших захисників, а нас усіх благословляє на добрі справи, самопожертву заради ближнього, зміцнює нашу віру, дарує наснагу і мир!
Все буде Україна! Слава Україні! Героям Слава!

... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map