Головна » 2022 » Лютий » 20

Учні в Україні проходять військову підготовку в рамках підготовки до можливого конфлікту. Така назва сюжету австралійського каналу 7NEWS, відзнятого у стінах СЗШ №97 м.Львова.

Переглядів: 70 | Додав: dudaps | Дата: 20.02.2022

Як організувати здорове харчування у школі по-новому? Як зацікавити дітей до споживання здорової їжі? Як урізноманітнити меню у шкільній їдальні? Відповідь на ці питання дає реформа систему харчування. Перші кроки якої робимо разом.

Учні 1-В класу (класний керівник – Сеньковська О.М.) з відповідальністю підійшли до вирішення цікавого завдання. Школярі складали діаграму про харчування в школі. Розмірковували та давали відповіді на запитання: чи знаєш ти, яке харчування корисне? Які страви в їдальні ти любиш найбільше? Чи харчування в шкільній їдальні корисне для твого здоров'я? ... Читати далі »

Переглядів: 55 | Додав: dudaps | Дата: 20.02.2022

На завершення циклу різдвяних свят відбулась зустріч учнів 3-Б класу (класний керівник – Золотухіна Н.І.) з батьком однокласника протоієреєм Артемієм Бабленюком. Спілкування переросло у теплу і дружню бесіду дітей з представником церкви. Протоієрей на всі запитання давав відповіді, опираючись на глибоке знання Біблії, Закону Божого. На закінчення усіх поблагословив і покропив свяченою водою. Попереду – нові зустрічі, а це означає – нове поєднання з глибокою духовністю та щирою вірою у добро ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 61 | Додав: dudaps | Дата: 20.02.2022

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map