Головна » 2018 » Травень » 14 » СЗШ № 97. «В першім класі – урочистий день прощання з Букварем»
11:21
СЗШ № 97. «В першім класі – урочистий день прощання з Букварем»

День вітання і прощання
Свято перших букварів,
Перша сходинка зростання
Для найменших школярів.

  Традиційне шкільне свято «Прощання з Букварем» відбулося у актовій залі школи. Це дійство, на якому першокласники попрощалися зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. 
Діти до свята готувалися особливо старанно. На чолі з класними керівниками Баран Г.В. 1-А клас, Пиріг В.А. 1-Б клас, Сеньковською О.М. 1-В клас, Боберською О.М. 1-Г клас учили вірші та проводили конкурси, а з учителем музичного мистецтва Матвєєвою Д.С. підготували гарні музичні композиції. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, які не залишили байдужими нікого.
На свято завітало багато гостей. Це і дирекція школи, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Маленькі першокласники продемонстрували, чого вони навчилися продовж шкільного року.
«Букварик» випробовував кожного учня 1-го класу на «міцність» у знанні букв та щедро обдаровував подарунками. А «Математика», «Українська мова» та «Читанка» для заохочення дарували діткам «12», аби ті вже звикали до гарних оцінок у 2-му класі.
Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І цей захід – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своїми першими учителями, які стали їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.
Батьки майбутніх другокласників склали щирі  слова подяки класним керівникам за доброту і щедрість серця, а також побажали їм міцного здоров’я та успіхів у нелегкій роботі на педагогічній ниві.

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

Переглядів: 385 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map