Головна » 2021 » Вересень » 12 » Зроби свою школу “Привітною”
06:57
Зроби свою школу “Привітною”

Управління освіти ДГП Львівської міської ради запустило конкурс для учнів, аби покращити львівські школи. Активні школярі, які мають ідеї, можуть спробувати свої сили, подавши заявку до 20-го вересня на участь у конкурсі.
Для цього необхідно створити свою групу однодумців та розробити ідею, яка може покращити життя в навчальному закладі. Авторів трьох найкращих проєктів отримають фінансування на наступний рік. Надіслати заявку можна за посиланням.

“Ідея конкурсу полягає в тому, щоб дослухатися до дітей. Сучасне покоління школярів дуже активне і тому ми робимо все, щоб заохотити їх для покращення життя”,- каже головна освітянка Львова, Зоряна Довганик.

По завершенню прийому заявок, конкурсна комісія, яка складатиметься не лише з працівників управління освіти, а й громадських організацій, обере 10 кращих шкіл.

“Ті, чиї ідеї будуть найцікавішими, матимуть змогу пройти навчання з проектного менеджменту, а згодом виграти фінансування для реалізації проєкту своєї школи”, – ділиться головна освітянка міста.

Додамо, що жодних вікових обмежень немає, головне бути активним та хотіти щось змінити.

Переглядів: 72 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map