Головна » 2021 » Вересень » 12

Управління освіти ДГП Львівської міської ради запустило конкурс для учнів, аби покращити львівські школи. Активні школярі, які мають ідеї, можуть спробувати свої сили, подавши заявку до 20-го вересня на участь у конкурсі.
Для цього необхідно створити свою групу однодумців та розробити ідею, яка може покращити життя в навчальному закладі. Авторів трьох найкращих проєктів отримають фінансування на наступний рік. Надіслати заявку можна за посиланням.

“Ідея конкурсу полягає в тому, щоб дослухатися до дітей. Сучасне покоління школярів дуже активне і тому ми робимо все, щоб заохотити їх для покращення життя”,- каже головна освітянка Львова, Зор ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: dudaps | Дата: 12.09.2021

Увага! Управління освіти ДГП ЛМР та ЦПРПП м. Львова спільно з Мальтійської служби допомоги запрошують на одноденні 8-ми годинні (з відривом від виробництва) навчання з надання першої домедичної допомоги працівників закладів освіти (ЗЗСО, ЗДО).

Для участі у навчанні необхідно зареєструватися за покликанням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf.../viewform

Реєстрація буде закрита автоматично після набору груп.

Запрошення для зареєстрованих на навчання (наказ УО ДГП ЛМР) буде надіслано на електронні скриньки закладів освіт ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: dudaps | Дата: 12.09.2021

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map