Головна » 2018 » Грудень » 20

  Як ви вчилися розпоряджатися фінансами? З допомогою батьків чи на власних помилках? Мабуть, не всім було легко. Та нове покоління буде фінансово грамотним! Принаймні в цьому впевнена вчитель географії Стеців І.Р. Саме на уроках фінансової грамотності вона навчає учнів створювати продукт, встановлювати його собівартість та ринкову ціну.
Школярі 6-х класів перейшли від теорії до практики! Саме вони організували ярмарок «Діти – дітям». На ньому представили товари, які зробили власними руками, навчились рекламувати та продавати свій товар. Більшу частину вилучених коштів передали представникам учнівського самоврядування школи на придбання подарунків для дітей пільгових категорій.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2018

Миколаю, не барися,
Не роздумуй, не гадай,
За роботу вже берися,
Подаруночки роздай!

  Сьогодні школа була схожою на мандаринно-цукерковий рай. Приємним сюрпризом для учнів 1-4 класів став прихід у навчальний заклад Святого Миколая. Радість свята відчули учні – діти воїнів АТО, адже солодкий Святий Миколай не обминув і їх, прийшовши з подарунками і найкращими побажаннями. А спорядили Святого Миколая з солодкими пакунками меценати - кавова фабрика СП «Галка» ЛТД і ТзОВ «Міська околиця» в особі директора – Демчини Мирослава Григоровича. Від імені учнів, батьків і педагогів школи сердечно дякуємо цим добродійникам і бажаємо їм міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай їхні благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 332 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map