Головна » 2018 » Грудень » 26

   Не обов’язково бути професійним археологом, щоб податися у пошуки за скарбами! У нашій школі відбувся квест з англійської мови для учнів 4-А та 4-В класів «Find a treasure». Оскільки учасниками були молодші школярі, то й тематику організатори – Іванів В.В., учитель англійської мови та квестери: Хабурська С., Галапац К., Степанченко В., Данчук А., обрали відповідну – «Знайди скарби».
У квесті взяли участь команди: «Happy friends», «The Dnieper» і «Fanny friends» змагались у пошуку скарбу, пройшовши всі пункти, передбачені квестовою програмою. Шукаючи визначені пункти, діти виявляли здібності справжніх шукачів. Умови квесту полягали в активному пошуку таємних станцій, де на дітей чекали цікаві завдання. Школярі взяли участь у дотепних та таємничих перегонах, де потрібно було виявити сміливість і кмітливість, розум та креативність. Учні з захопленням виконували завдання, а вони були різноманітними, цікавими, наповненими атмосферою таємниць. За правильні відповіді вони одержували підказку, де знаходиться наступна станція.
Завдяки спільним зусиллям учителя та учнів квест пройшов весело і цікаво, діти отримали багато позитивних емоцій, а головне те, що пошук скарбів (цукерок) ще більше згуртували класні родини.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: Alexis | Дата: 26.12.2018

   Очікування Нового року – дуже хвилюючий і клопіткий час, який приносить масу позитивних емоцій. Щоб подарувати жителям мікрорайону «Північний» та його гостям справжню казку, вчителі та учні нашої школи цього року вже традиційно прикрасили новорічну красуню. Діти з нетерпінням чекали моменту, коли можна буде дістати іграшки й прикрасити її напередодні новорічних і різдвяних свят. Ялинка засяяла всіма барвами веселки, бо на ній розмістилися різноманітні іграшки зроблені власними руками школярів.
Існує повір’я, що дива трапляються якраз у новорічну ніч! Хай вам щастить! З прийдешніми святами 2019 року! Запрошуємо всіх гарно святкувати !!!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: Alexis | Дата: 26.12.2018

Частіше усього складається так, що на долю найкращих, найталановитіших людей випадає багато випробувань, і їхнє життя уривається трагічно й неочікувано. Так склалося і з життям талановитого українського поета Василя Симоненка.
Ти знаєш, що ти — людина.
Ти знаєш про це чи ні?
Усмішка твоя — єдина,
Мука твоя — єдина,
Очі твої — одні.

Саме такі слова та багато іншої поезії лунали зі сцени актової зали під час     пам’ятного заходу «Іду до вас із забуття воскреслий» у виконанні учнів 8-А та 10-А класів. Глядачі з величезним захопленням слухали вірші не тільки українською, а й англійською мовами. Лунали пісні у виконанні ансамблю дівчат «Мальви» та дяка церкви Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Богдана, котрий написав власну музику на вірші Симоненка. Саме вони справили незабутнє враження на глядачів. Вечір пройшов на високому рівні. Підготували його: Харатинович М.В., учитель української мови та літератури, Бузікевич О.Г., учитель англійської мови, Матвєєва Д.С., учитель музичного мистецтва, Антонів Л.О., вчитель інформатики.
Симоненкова дорога – важка, трагічна і коротка. Але пам’ять про нього вічна, вона живе у наших серцях, любов до його творчості безмірна.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 289 | Додав: Alexis | Дата: 26.12.2018

 Ось воно! Сталося! Ще одне досягнення! Наша школа отримала сертифікат для учасника встановлення рекорду України – «Наймасовіший урок добра» з підписом Міністерства освіти та науки України та фонду «Щаслива лапа». Уроки, приурочені Всесвітньому дню тварин, проходили 4 жовтня по всій Україні. В 791 навчальному закладі одночасно відбулось 6542 уроки. Серед них 5 уроків Доброти для учнів 7-9 класів нашої школи. Величезна подяка організатору цієї події - вчителю біології Ірині Романівні Кук. Вітаємо та бажаємо нових рекордів!!!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 280 | Додав: Alexis | Дата: 26.12.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map