Головна » 2018 » Березень » 20 » Екскурсія в Музей історії медицини Галичини.
00:21
Екскурсія в Музей історії медицини Галичини.

 В рамках проекту «Музеї Львівщини», 14 березня учні 10-Б класу під керівництвом педагога-організатора Васильків Т.С. побували у Музеї історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина. Метою відвідання Музею було ознайомлення з історією зародження медичної галузі Львівщини та визначними постатями Львівської медицини.

Змістовну та цікаву екскурсію експозиціями Музею провів учням його завідувач Канчалаба Олександр Анатолійович. Школярі дізналися про історію створення шпиталю «Народна лічниця» імені митрополита Андрея Шептицького; історію Українського Таємного Університету 1920-1925 рр.; історію Українського Гігієнічного Товариства та Товариства Українського Червоного Хреста 1920-1925 рр. Слухали розповідь про медиків Галичини – учасників визвольних змагань.

Захоплюючою для учнів була виставка медичної літератури, обладнання та інструментарію, що використовували львівські лікарі кінця ХІХ- початку ХХ століття.


Відвідання Музею дає можливість школярам ознайомитись з історичною спадщиною медицини Галичини, сприяє патріотичному вихованню підростаючого покоління, і є, особливо корисним для тих учнів, які планують своє майбутнє пов’язати з медициною.

Васильків Т.С., педагог-організатор

Переглядів: 353 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map