Головна » 2018 » Березень » 20

Волонтерство в Україні набирає все більшого масштабу і стало невід’ємною частиною світогляду українців. Члени Шкільної ради учнівського самоврядування:    Гута Вероніка (10-А кл.), Катульська Ірина (10-А кл.), Білокур Юлія (8-А кл.) та Хабурська Соломія (8-В кл.) стали учасниками тренінгового заняття для учнівського самоврядування на тему: «Перший тренінг з основ волонтерської діяльності», що відбувся відповідно до плану роботи інформаційно-освітнього волонтерського проекту «Сонцелеви». На тренінгу школярі ознайомились з основними принципами волонтерської діяльності, її методами та формами. Вони обмінювались досвідом роботи волонтерських центрів, що діють в закладах освіти, висловлювали свої пропозиції щодо широкого впровадження волонтерства в діяльності шкільного самоврядування та підсилення мотивації бути волонтером.
«Не питай, що Україна зробила для тебе. Запитай себе, що ти зробив для України» — саме за цим принципом діють волонтери – люди доброї волі, які, роблячи добрі справи, формують справжню українську націю.

Васильків Т.С., педагог-організатор ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: Alexis | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)

 В рамках проекту «Музеї Львівщини», 14 березня учні 10-Б класу під керівництвом педагога-організатора Васильків Т.С. побували у Музеї історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина. Метою відвідання Музею було ознайомлення з історією зародження медичної галузі Львівщини та визначними постатями Львівської медицини. ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: Alexis | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map