Головна » 2018 » Березень » 26

  У нашому місті Львові проживає багато сонячних діток. Вони не такі, як інші, бо народилися з додатковою хромосомою. Такі люди надзвичайно довірливі, добрі та усміхнені. У цивілізованих країнах вони успішно соціалізуються і живуть звичайним життям.
Саме тому учні нашої школи вирішили долучитися до міжнародного флешмобу «LOTS OF SOCKS». Класні керівники разом з практичним психологом Кульчицькою Л.С. провели ряд інформаційних бесід на тему: «Усі ми різні. Будьмо толерантними один до одного».
«Ми мали змогу зa допомогою тaкого незвичного aксесуaру відчути і зрозуміти, що ознaчає жити під пильними поглядом оточуючих", - сказали ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: Alexis | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

«З технікою на «ти» - гасло прогресивних освітян нашої школи. Учитель біології, Кук І..Г., є саме таким сучасним педагогом. Її люблять, поважать учні, вона є хорошим прикладом для колег. Разом з хлопцями та дівчатами 8-В класу вирішили взяти участь у конкурсі Prestigio «MultiBoard в дії». Школярі з учителем у рамках конкурсу підготували і зняли на відео урок тривалістю 14 хвилин, з використанням мультиборду.
Шановні друзі! Маємо хороший досвід перемагати в проектах і конкурсах. Це стало нашою доброю традицією.
Підтримаємо кращих! Просимо Вас переглянути відеоролик конкурсної роботи. Для того, щоб проголосувати за відео маєте поставити йому ЛАЙК. Голосування буде проводитись до 28 березня включно.

 

Посилання на відеоролик


... Підтримаймо нашу школу, нашого вчителя, наших дітей, адже вони – наше майбутнє!!! ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Alexis | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

  Концепція Нової української школи ставить за мету формувати спільноту творчих людей, відповідальних громадян, активних і підприємливих. З такою ж метою близько 40 років тому було розпочато розробку програми Lions Quest, яка вже понад 30 років успішно застосовується в США, Канаді, Японії, всіх країнах ЄС тощо – загалом у 98 країнах світу.
Нещодавно вчитель математики нашої школи Мазуркевич О.С. взяла участь у тренінгу з освітньої програми позитивного розвитку "Соціальні та емоційні компетенції ХХІ століття" за участі волонтерської організації "Lions Clubs International". Програма базується на ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: Alexis | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map