Головна » 2018 » Березень » 28 » «Форум Демократичних шкіл».
11:11
«Форум Демократичних шкіл».

 23 березня голова Шкільної ради учнівського самоврядування Гута Вероніка взяла участь у «Форумі Демократичних шкіл», що проходив у приміщенні Великої сесійної зали Львівської міської ради і був організований Українською Академією Лідерства спільно з Інститутом розвитку самоврядування.
Метою Форуму було вплинути на процес формування проактивної шкільної молоді, готової брати на себе відповідальність та висловлювати свою думку.
На Форумі піднімались питання та проходили дискусії щодо розвитку учнівського самоврядування в Україні, спираючись на досвід світових демократичних держав; реалізації новітніх проектів шкільного самоврядування; методів зацікавлення не тільки учнів, а й шкільні адміністрації у сприянні та розвитку демократичного і ефективного учнівського самоврядування за системою win-win. Продемонстрували учням успішні моделі самоврядування та можливості, які вони мають.
Шкільне самоврядування є організацією учнів для учнів. Школа – це модель нашого суспільства. Завдяки інтегрованості учнів у самоврядування закладаються основи громадянської позиції та демократії.

Васильків Т.С., педагог-організатор

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 384 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map