Головна » 2018 » Березень » 26 » «Lions Quest» у Львові.
15:38
«Lions Quest» у Львові.

  Концепція Нової української школи ставить за мету формувати спільноту творчих людей, відповідальних громадян, активних і підприємливих. З такою ж метою близько 40 років тому було розпочато розробку програми Lions Quest, яка вже понад 30 років успішно застосовується в США, Канаді, Японії, всіх країнах ЄС тощо – загалом у 98 країнах світу.
Нещодавно вчитель математики нашої школи Мазуркевич О.С. взяла участь у тренінгу з освітньої програми позитивного розвитку "Соціальні та емоційні компетенції ХХІ століття" за участі волонтерської організації "Lions Clubs International". Програма базується на сучасних технологіях соціально-емоційного навчання, що дозволяють розвинути в кожного учня основні компетенції, надають можливість молодим людям підвищувати академічну успішність, налагоджувати стосунки, ефективно співпрацювати, протистояти негативному впливу. 
Педагоги нашого навчального закладу вірять, що за умови спільної роботи батьків, учителів і представників громади, ми зможемо краще виховати школярів, допомогти їм використати знання в реальному житті, обрати здоровий спосіб життя і стати активними учасниками життя громади. Соціальне й емоційне навчання вважається важливим елементом освіти, який допоможе створити в класі дружню атмосферу, у якій зможуть зростати здорові, всебічно розвинені юнаки та дівчата.
Учасники тренінгу отримали не тільки новий досвід з основ компетенції, велике задоволення від спілкування, але й сертифікати.

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

Переглядів: 295 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map