Головна » 2020 » Грудень » 21

     До 155 річчя народження А.Шептицького вчитель християнської етики І.Білаш провела з учнями тематичні заходи. Діти отримали інформацію про митрополита, як про історичну багатогранну постать загальноукраїнського масштабу, дізнались про його благочинність, переглянули фільм. Учні стали учасниками тематичної вікторини, а на згадку тримали листи-цитати митрополита Андрея.

Усі заходи мали не тільки інформаційну спрямованість. Вони допомогли школярам відчути ще більшу гордість за те, що вони українці, і що в Україні є такі великі сини, з яких варто брати приклад.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: Alexis | Дата: 21.12.2020

     Проблема протидії наркоманії в наш час є досить актуальною. У зв’язку із цим профілактична робота серед молоді та юнацтва має велике значення для суспільства.

Нашу школу відвідала громадська організація «Молодіжний центр «Компас». Для учнів 8-11 класів провели навчання про згубні наслідки наркоманії. Лекція-тренінг «Правда про наркотики» дала можливість дітям зробити вмотивований вибір на користь здорового способу життя.

Дякуємо лекторам Кутковській Зоряні та Гонсьор Олені за змістовну та цікаву співпрацю.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: Alexis | Дата: 21.12.2020

IMAGE2$      Безкорислива практична допомога своєму ближньому в усі часи являла собою фундамент доброти і людяності. У нашій школі за останні декілька років склалися добрі традиції благодійництва. Традиційно цьогоріч ми долучились до акції «Святий Миколай для військових». У школі пройшов доброчинний ярмарок. Учні виставили на продаж ялинкові прикраси, іграшки, сувеніри, солодощі. Всі оригінальні роботи учні зробили самі або за допомогою батьків. Охочих придбати вироби було багато. Школярі та вчителі робили це з гарним передсвятковим настроєм.

Під час благодійного ярмарку було зібрано 5290 гривень. Зібрані кошти передані в гарнізонний Храм Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, в онкологічний центр, як адресна допомога онкохворим, на придбання подарунків дітям соціально незахищених категорій школи.

Величезна подяка всім учасникам акції.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: Alexis | Дата: 21.12.2020

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map