Головна » 2020 » Грудень » 31

Переглядів: 90 | Додав: dudaps | Дата: 31.12.2020

  «В останні дні року у мене відбувається та трапляється так багато цікавих зустрічей та розмов, що стільки не було за весь минулий рік. А за розмовами народжуються нові ідеі та творчі задумки», - саме так сказала відома журналістка та дослідниця з Німеччини, львів’янка Олена Серпень. Вона завітала до нашої школи аби зустрітися з учнями 9-Б та 9-В класів. Організатор – Стеців І.Р., учитель географії.

Пані Олена розповіла дітям звідки у 18 ст. з’явилися німці в Галичині і як трагічно були депортовані у 1939 році в Німеччину, про долю галицьких німців, які живуть по всьому світу та вважають своєю батьківщиною ... Читати далі »

Переглядів: 85 | Додав: Alexis | Дата: 31.12.2020

     Новий рік і Різдво Христове, напевне, найулюбленіші та найочікуваніші свята для багатьох мільйонів людей в усьому світі. Адже ця чудова пора асоціюється з оновленням життя та думок, теплом і затишком родинного вогнища, дарує передчуття дива, вселяє надію на здійснення усіх найпотаємніших мрій і сподівань.

За підтримки Шевченківської районної організації Товариства Червоного Хреста для учнів з ООП проведено майстер-клас по створенню ялинкових прикрас.

Усі вироби позначені яскравою авторською самобутністю, привертають увагу своєю щирістю, позитивною енергетикою та налаштовують на святковий лад.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: Alexis | Дата: 31.12.2020

  Людина починається з добра і добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи.

Із початком пандемії медичні працівники знаходяться на передовій у боротьбі з коронавірусною інфекцією. По всьому світу небайдужі люди шукають способи, щоб морально підтримати та висловити свою подяку лікарям. Чи то оплески, чи світлова інсталяція, флешмоб або ж плакати на балконах – все це розряджає шалений темп роботи медичних працівників та допомагає вести боротьбу із поширенням COVID-19. То ж і наші учні не залишилися осторонь і в особливий спосіб висловили слова вдячності медичним працівникам за їх нелегку працю. Діти долучились до соціальної акції в рамках проєкту «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення в Україні» за підтримки Датського Червоного Хреста. Вони написали листи-подяки лікарям і привітали їх з прийдешніми святами та Новим роком.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 85 | Додав: Alexis | Дата: 31.12.2020

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map