Головна » 2020 » Грудень » 23

   Василь Сліпак — всесвітньо відомий оперний співак з унікальним тембром голосу, який покинув велику сцену, аби стати воїном і віддав життя, захищаючи Батьківщину під час війни на Сході України.

Напевно, не знайдеться в Україні людини, яка бодай раз не чула про добровольця ДУК ПС на псевдо «Міф» і не бачила світлин, на яких зображений міцний чоловік із вусами і козацьким чубом…

До річниці від дня народження славетного сина України, який відзначається 20 грудня, для старшокласників у школі був організований перегляд фільму «Міф», знятого українськими документалістами та присвяченого життєвому шляху Василя Сліпака.

У патріотичному вихованні молоді такі фільми як «Міф» відіграють велику роль. Вони навчають учнів бути гідними пам’яті мільйонів українців, які загинули і зараз віддають свої життя за рідну землю. Бо якщо такі Люди йдуть воювати за Україну… Василь не залишився осторонь. Просто не зміг.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Васильків Т.С., педагог-організатор ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: Alexis | Дата: 23.12.2020

   Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити людей за добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти. Тож саме вони найбільше чекають його. Адже малеча знає, що за слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Учнівське самоврядування наслідує добро і вчинки Миколая! Школярі стали помічниками Святого і передали подарунки дітям пільгових категорій. Велика подяка меценатам: Голові Шевченківської районної організації м. Львова товариства Червоного Хреста України Семочко Н.І. та Книшу Я.М., лікарю комунального некомерційного підприємства КЛШМД м.Львова за чудові гостинці.

Це свято стало для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 94 | Додав: Alexis | Дата: 23.12.2020

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map